Google+

sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Incorporare fotografii din Picasa intr-un site

              Utilizati PicasaWeb Albums
     Pentru a incorpora un album foto intr-un site
Intrati in aplicatia Picasa Web Albums, dati click pe albumul dorit, in partea dreapta faceti click pe Link,  apoi copiati codul HTML si il inserati in site (vezi figura)
Puteti alege sa incorporati si o prezentare (slideshow)


     Pentru a incorpora o fotografie intr-un site
Intrati in aplicatia Picasa Web Albums, accesati albumul, dati clcik pe poza, in partea dreapta faceti click pe Link, setati dimensiunea imaginii, copiati apoi codul HTML si il inserati in site (vezi figura)

   Exemple:
Album foto
Muzeul de arheologie Callatis
Fotografie

De la Foto diverse 2015

Un comentariu:

  1. SALUT Cristian ,
    Numele meu este Andrei Tupan ( Google+) si sunt abonat la postarile tale ,nu din acest Blog ,ci din Social Networkul Google+. Este interesant parcursul tau si demersurile tale si ceea ce publici pt toti care au net !
    Am vazut ca stii destul de multe lucruri despre serviciile Google .Din pacate nu am reusit sa iti transmit ce aveam nevoie sa aflu printr-un canal personal pt k nu am gasit date de contact pt asta ,asa ca iti transmit pe aceasta cale :
    CE viitor are Google cu Picasaweb ? Acest serviciu se pare ca va avea continuitate ? Va fi imbunatatit si se va interconecta cu alte facilitati pt cei care au cont unic Google ? ( Poti da un raspuns ca si comment la una dintre postarile mele ,mersi )

    RăspundețiȘtergere